Cuidem-nos: avui parlem sobre el colesterol

El colesterol és un lípid (del tipus esterol) que es troba en la membrana plasmàtica eucariota, els teixits corporals de tots els animals i en el plasma sanguini dels vertebrats.

Malgrat que les xifres elevades de colesterol en la sang tenen conseqüències perjudicials per a la salut, és una substància estructural essencial per a la membrana plasmàtica, ja que regula l’entrada i sortida de substàncies en la cèl·lula. Abunden en els greixos d’origen animal.

François Poulletier de la Salle va identificar per primera vegada el colesterol en forma sòlida en els càlculs de la vesícula biliar en 1769. No obstant això, va ser en 1815 quan el químic Michel Eugène Chevreul va nomenar el compost «colesterina», del grec χολή, kolé, ‘bilis’ i στερεος, stereos, ‘sòlid’.

Les ingestes elevades de colesterol, greixos saturats i greixos trans s’han associat amb un increment del colesterol dolent (LDL-colesterol) a la sang.

Normalment, el fetge absorbeix el colesterol de la sang utilitzant proteïnes receptores que s’adhereixen al colesterol LDL. Si el fetge «sent» que no necessita més colesterol, deixa de «fabricar» la proteïna receptora. És per aquest motiu que algunes persones tenen un alt nivell de colesterol LDL en la sang.

L’alimentació d’una persona també pot afectar aquest metabolisme. Per exemple, quan es consumeixen altes quantitats de colesterol en els aliments, la quantitat de colesterol absorbida tendeix a ser major, i el fetge sembla respondre en forma apropiada, detenint la formació dels receptors del colesterol LDL.

Com a resultat, augmenta el nivell de colesterol en la sang i es poden formar plaques d’ateroma. Al presentar-se obstacles en el flux sanguini, augmenta el risc de la formació de coàguls.

El flux turbulent de la sang i la inestabilitat del teixit de la placa que sobresurt de les parets de les artèries poden precipitar una ruptura del teixit de la placa, promovent una ràpida formació de coàguls i ocasionant un vessament cerebral o un infart.

Per a tenir èxit en prevenir les malalties cardiovasculars, és important disminuir el colesterol LDL en la sang.

Existeixen punts diferents de control de les concentracions de colesterol en la sang. La genètica, l’estil de vida i la dieta exerceixen la seva influència en la síntesi, secreció i transport dels lípids i afecten el metabolisme del colesterol.

Així tenir una dieta saludable en la qual es redueix el consum d’aliments ultraprocessats i carns vermelles, l’activitat física regular, un control del pes corporal i no tenir hàbits tòxics (fumar i beure begudes alcohòliques), és molt important.

La nostra recomanació: una bona dieta, exercici físic regular i uns bons productes suplementaris com els que us presentem.

Aquests productes dels quals us parlarem, són només un exemple de l’àmplia gamma que tenim a la botiga.

Si ens expliques el teu cas particular, podem recomanar-te específicament el que tu necessitis.

Recorda que els productes de la marca Núria Camps ® en ser directes del fabricant, ens permet oferir-vos un producte de gran qualitat, al millor preu.⁣

Col-Stop Núria Camps ®

La línia MEGA PLUS et proporciona amb una sola càpsula, la dosi diària.

Amb les 60 càpsules que compte cada envàs, tens coberts dos mesos de tractament, ben fàcil!

Contribueix al manteniment dels nivells normals de colesterol.

Llevat d’arròs vermell: El seu consum ha demostrat una reducció del colesterol dolent. És per això que pot contribuir al control de les lipidèmies.

Gugulípid: Està aprovat a la Índia per tractar trastorns de lípids. El seu extracte conté uns esteroides cetònics que han demostrat accions en la reducció del colesterol i triglicèrids.

Extracte sec de shiitake: La seva ingesta podria reduir els nivells de triglicèrids i colesterol dolent, juntament amb un increment del colesterol bo. Els estudis més recents aposten per això.

Extracte sec d’escaiola (Alpiste): A Espanya té un ampli ús popular per reduir els nivells elevats de colesterol.

Coenzim Q10: La suplementació amb aquesta ubiquinona ha demostrat una reducció de la simptomatologia associada a la miopatia induïda per estatines.

Format:

Cápsula vegetal

60 càpsules de 690 mg.

Ingredients:

Llevat d’arròs vermell-300mg, gugulipid-100 mg, extracte sec de shitake-100 mg, extracte sec d’escaiola-60 mg, coenzim Q10-10mg

Fetge-Brill Núria Camps ®

En la mitologia grega, Prometeu, va ser castigat pels déus per haver donat el secret del foc als éssers humans. Així que va ser encadenat a una roca on un voltor (o una àliga) aniria menjant-se el seu fetge, que s’aniria regenerant per sempre.⁣

El fetge humà és l’únic òrgan intern que realment pot regenerar-se a si mateix.⁣

El seu bon funcionament i la seva neteja és indispensable per a gaudir d’una bona salut.⁣

A més de mantenir-lo net i sa, contribueix en la protecció cel·lular front l’estrès oxidatiu i afavoreix la funció normal del sistema immunitari.⁣

Format:

500 ml.

Ingredients:

Extracte sec de Carxofa, Card marià, Boldo, Groseller negre, Desmodium, VIT. C, VIT. B1, B2, B6, VIT. A, VIT. D3, Àcid Fòlic, Sorbat de Potassi, Aroma de Mango

Lecitina de soja Núria Camps ®

La lecitina de soia és un dels greixos vegetals més interessants a l’hora de mantenir i cuidar la nostra salut i s’obté a partir de l’oli extret dels grans de soia.

Encara que la lecitina no es considera una vitamina els seus beneficis sobre la salut són molt importants, ja que aporta fosfolípids que són el component principal de les membranes cel·lulars i actuen afavorint la seva fluïdesa, millorant l’entrada de nutrients i l’oxigenació cel·lular.

Fa possible que els greixos, com el colesterol i altres lípids, puguin dissoldre’s en l’aigua i ser eliminats de l’organisme.

Format:

Perles

90 perles de 1200 mg.

Ingredients:

Lecitina de soja no GMO- 1200 mg., oli de Soja no GMO-40 mg., cobertura de gelatina i glicerina.

Mango Africà Núria Camps ®

Irvingia gabonensis (IG) és el nom en llatí de l’arbre que creix a Àfrica Central i Occidental, que produeix un fruit similar a un mango i ha estat sobrenomenat «mango africà«.

En zones on creix, la seva carn és àmpliament consumida. Però és la llavor o nou (fresca o deshidratada) la que conté els ingredients que ens interessen.

Format:

Càpsula vegetal

60 càpsules de 500 mg

Ingredients:

Extracte sec de Mango Africà

Omega 3,6,9 Núria Camps ®

Propietats omega 3:

  • milloren la circulació; impedeixen la formació de coàguls.
  • importants per la visió
  • disminueixen el colesterol
  • rebaixen els triglicèrids
  • fluïdifiquen la sang, protegint d’ atacs al cor

L’omega 3 es troba en el peix blau, nous, lli i xia.

Propietats omega 6:

  • disminueixen els triglicèrids i colesterol
  • antiinflamatoris

L’omega 6 es troba en l’alvocat, oli de borralla, oli d’ onagra, Oli de sèsam.

Propietats omega 9 o àcid oleic:

  • ajuden a reduir el colesterol ldl (dolent)
  • impedeixen la formació de plaques d’ ateroma a les parets de les artèries.

L’omega 9 es troba a l’oli d’ oliva, ametlles, sardines

Format:

Perles

110 perles de 720 mg.

Ingredients:

Oli de peix (Omega 3-EPA) 166 mg, Oli d’ Onagra de primera pressió en fred (Omega 6GLA) 166 mg, Oli d’Oliva de primera pressió en fred (Omega 9-ÀCID OLEIC) 166 mg, vitamina E natural: 2,5 mg

Cobertura de glicerina i gelatina.

Carxofa Mega Plus Núria Camps ®

La línia MEGA PLUS et proporciona amb una sola càpsula, la dosi diària.
Amb les 60 càpsules que compte cada envàs, tens coberts dos mesos de tractament, ben fàcil!

La carxofa regula la producció de bilis, té efectes positius sobre el fetge, la circulació i el funcionament renal.

És un tònic cardíac i és molt diürètica, afavorint l’eliminació d’àcid úric i baixant el colesterol.

La carxofa és molt apreciada per ajudar a perdre pes.

També en Extracte

Format:

Càpsula vegetal

60 càpsules de 738,2 mg.

Ingredients:

Extracte sec (12:1) de CARXOFA, titulat -200 mg, CARXOFA planta-400 mg, estearat de magnesi, diòxid de silici.

Aquests productes dels quals us hem parlat, són només un exemple de l’àmplia gamma que tenim a la botiga.

Si ens expliques el teu cas particular, podem recomanar-te específicament el que tu necessitis.

Recorda que els productes de la marca Núria Camps ® en ser directes del fabricant, ens permet oferir-vos un producte de gran qualitat, al millor preu.⁣

Post anterior Post següent

0 comentaris