L’ARREL DEL TRAIDOR: MIMA LA PELL

T’esgota tenir mil productes per aconseguir el resultat que vols? No et desesperis! Et portem una de les meravelles de la cosmètica: l’arrel del traïdor.

Compleix totes les característiques necessàries per solucionar tot tipus de problemes dèrmics i mantenir una pell sana i bonica. Descobreix els beneficis d’aquesta planta amb tanta història, la teva pell ho agrairà!

L’ARREL DEL TRAÏDOR s’usa des de l’època grega per la maceració d’olis vegetals destinats a fins curatius. I és que aquesta planta té quantitat de propietats profitoses per la pell, col·loquialment conegut com un “todo en uno”

Els problemes que soluciona

Sequedat, dermatitis, èczema, psoriasis, acne, llagues, ferides, cremades, berrugues, taques…

  • L’arrel és hidratant i regenerativa: dos característiques bàsiques per qualssevol afectació i tipus de pell, a les que se li suma l’exfoliació, essent la planta capaç d’eliminar la pell morta, i la millora de la circulació.
  • Tot això comporta la retirada del problema dèrmic, la generació de noves capes de pell i la nutrició d’aquestes.
  • A més, te una potent acció cicatritzant que evita les marques tant per acne com per ferides o pupes que poden quedar a la pell

Estries i varius

  • Les seves propietats regeneratives i circulatòries fan que sigui l’ideal per combatre-ho. Per potenciar els seus efectes també es pot barrejar l’oli o el producte en crema amb l’oli de rosa mosqueta, que també tracta ambdós problemes.

Tots aquests beneficis en un sol producte, passa’t a la manera còmode i efectiva de cuidar-te.

Ja saps que a Germinal nomes tenim els millors productes, per això no ens podíem estar d’anunciar-te aquest revolucionari clàssic en format oli i crema!

Post anterior Post següent

0 comentaris