Ansietat i Insomni: 4 Punts Clau per Combatre’ls

Un dels efectes més notoris de la pandèmia ha estat l’augment en la incidència de patologies relacionades amb la salut mental, les més freqüents: estats depressius, ansietat i insomni.

continuació, et donem algunes eines que poden ajudar a combatre’n els símptomes.

1. Combatre l’ansietat

Segons la Confederación de Salud Mental, a Espanya 1 de cada 4 persones ha patit o patirà algun tipus de trastorn mental al llarg de la seva vida, sent l’ansietat i la depressió els més freqüents. Així doncs, l’ansietat està molt present al nostre dia a dia, i ara més que mai.

Ara bé, això no vol dir que l’ansietat no es pugui combatre d’una manera efectiva. En aquest sentit, només t’has de quedar amb una paraula: adaptogen. Ràpid i clar, els adaptogens són substàncies o plantes que poden augmentar la resistència del cos a l’estrès.

Per tant, els adaptogens són uns grans aliats a l’hora de combatre l’ansietat i l’estrès, i en la nostra experiència l’opció més efectiva és prendre aquests dos adaptogens combinats:

  • Rhodiola rosea: diversos estudis han demostrat que la rhodiola rosea resulta eficaç a l’hora de reduir els símptomes associats a l’estrès i l’ansietat; i el millor de tot, és que els seus efectes es noten durant la primera setmana de tractament.

  • Ashwagandha (ecològica): prové de la medicina tradicional índia i, de la mateixa manera que la rhodiola, la seva eficàcia a l’hora de combatre l’ansietat també està demostrada. A més, també aporta propietats addicionals, com una millora en el rendiment físic.

2. La importància de dormir bé

Naturalment, reduir l’ansietat i l’estrès són mètodes indirectes, però molt eficaços a l’hora de millorar la qualitat de la son; però aquesta relació també funciona viceversa: dormir millor t’ajudarà a reduir l’ansietat.

Així doncs, atacar directament l’insomni és imprescindible per a tota persona amb patologies de salut mental. I per a aquest objectiu, la parella que millors resultats dona és la combinació de Melatonina en càpsules i d’extracte de Rosella en gotes.

 

 

3. Estats depressius

Ara bé, si el teu estat s’apropa més a la depressió que a l’ansietat, el teu millor aliat natural és sens dubte l’Hipèric. La seva eficàcia està més que contrastada, i en el cas de l’Hipèric Núria Camps® Mega Plus, és tan fàcil com prendre una càpsula pel matí.

El que sí que et recomanem, és que si vols començar a prendre Hipèric a diari, consulta-ho primer amb el/la teu/va metge/ssa de confiança, especialment si estàs prenent medicació regularment.

4. Prevenció i manteniment

Tant si vols prevenir alguna de les patologies que hem anomenat, com si n’has superat una recentment i vols evitar que reaparegui, et recomanem fortament que prenguis algun suplement que t’ajudi a mantenir un estat òptim del sistema nerviós. Sens dubte, els dos elements més essencials en aquest sentit són:

 

Post anterior

0 comentaris