Oli de Jojoba Núria Camps®
Oli de Jojoba Núria Camps®
Oli de Jojoba Núria Camps®

Oli de Jojoba Núria Camps®

€12,30

Venedor: Germinal

Categoria: Cosmètica i olis vegetals

Notificar-me

Introdueix el teu correu electrònic i t'informarem quan la mercaderia aparegui en estoc

DESCRIPCIÓ

 L'oli de jojoba és un cosmètic natural conegut pels seus múltiples beneficis per a la pell i els cabells. Aquest oli lleuger i no greixós té una estructura similar al greix produït per la nostra pell naturalment, permetent així una hidratació profunda i equilibrada sense obstruir els porus. Com a agent hidratant, l'oli de jojoba restaura la barrera cutània, suavitza la pell i redueix l'aparença de línies fines i arrugues. A més, la seva composició única ajuda a controlar l'excés de greix en pells grasses i a alleujar la sequedat en pells seques. Utilitza l'oli de jojoba per a una pell i uns cabells saludables i resplendents de forma natural.

INGREDIENTS

Oli de jojoba 100% de primera pressió en fred i de cultiu ecològic.

COM PRENDRE-HO

Aplicar sobre la pell o el cabell. Producte no ideat per a consum alimentari.

CONTRAINDICACIONS

n/a

DESCRIPCIÓ ACTIU PRINCIPAL

L'oli de jojoba (Simmondsia chinensis) és un ingredient natural d'origen vegetal amplament utilitzat en productes de bellesa. Hidrata, equilibra la producció de greixos i protegeix la pell i els cabells.

PLANTES I ACTIUS ASSOCIATS

Jojoba