Oli de Calèndula Núria Camps®

Oli de Calèndula Núria Camps®

€10,80

Venedor: Germinal

Categoria: Cosmètica i olis vegetals

Notificar-me

Introdueix el teu correu electrònic i t'informarem quan la mercaderia aparegui en estoc

DESCRIPCIÓ

L’oli de calèndula s’utilitza habitualment per millorar la textura de la pell resseca i escamada. Contribueix a mitigar la psoriasi i els símptomes de les pells atòpiques, i també és molt emprada per a pell infantil i/o delicada. És un oli molt calmant que ajuda a les pells més sensibles a millorar la irritació, vermellor, etc.

És important a l'hora de triar un oli de Calèndula que sigui de cultiu ecològic, així garantim que conserva tots els seus principis actius.

INGREDIENTS

Oli de calèndula ecològic 100% 

PRESENTACIÓ

50 ml

COM PRENDRE-HO

Aplicar sobre la pell o el cabell. Producte no ideat per a consum alimentari.

CONTRAINDICACIONS

n/a

DESCRIPCIÓ ACTIU PRINCIPAL

També anomenada "Botó d'or" o "Meravella", aquesta planta està considerada com medicinal des de la Antiga Grècia. Originària del centre i est d'Europa, es cultiva amb profussió en jardinería i es naturalitza en diferents zones de la regió Mediterrània.

PLANTES I ACTIUS ASSOCIATS 

n/a