Oli essencial d’Alfàbrega Núria Camps®

Oli essencial d’Alfàbrega Núria Camps®

€6,40

Venedor: Germinal

Categoria: Cosmètica i olis vegetals, Olis essencials

Notificar-me

Introdueix el teu correu electrònic i t'informarem quan la mercaderia aparegui en estoc

DESCRIPCIÓ

L'oli essencial d'alfàbrega té propietats antiinflamatòries, antibacterianes i antifúngiques. Això el converteix en una opció excel·lent per a tractar problemes de pell, com l'acné o la dermatitis. També es pot utilitzar com a repel·lent d'insectes natural i per alleujar el dolor muscular i articular.

INGREDIENTS

Oli essencial 100% pur, natural i quimiotipat d’Alfàbrega.

PRESENTACIÓ

10 ml

COM PRENDRE-HO

Pots posar l’oli essencial d’alfàbrega en un difusor o barrejar-lo amb un oli base neutre, com l’oli d’Ametlles Dolces Núria Camps®, per tal de dissoldre’l.

CONTRAINDICACIONS

Evitar el contacte directe amb els ulls o amb altres parts sensibles del cos. S’ha de tenir en compte que els olis essencials purs son molt concentrats, i es recomana dissoldre’ls si es fan servir per a aplicació tòpica.

DESCRIPCIÓ ACTIU PRINCIPAL

L'alfàbrega (Ocimum basilicum) és una planta nativa de las regions tropicals de l'Àfrica Central y el sud-est asiàtic, que es conrea des de fa milenis. És una de les plantes  aromàtiques mes popular a la cuina i a la medicina tradicional.

Conté eugenol, àcid ursòlic i altre compostos beneficioses per la salut. Es considera antiinflamatori, antibacterià i pot ajudar a regular la pressió arterial.

PLANTES I ACTIUS ASSOCIATS

Alfàbrega