A L’ESTIU, SUPERALIMENTS

Aquest SUPERESTIU no et poden faltar els SUPERALIMENTS! Augmenta el teu benestar i la teva energia de forma natural i fes tots els plans que has preparat.

MACA: és un adaptògen que redueix l’estrès físic i mental. Aporta energia i tonifica els músculs, per això és ideal per a esportistes. Nodreix i equilibra el sistema hormonal, és per això que ajuda a atenuar els símptomes de la menstruació. Així que ja saps, si ets d’aquelles persones que no paren quieta o pateixes en èpoques de menstruació, la MACA és per tu!

PROTEÏNA DE CÀNEM: rica en fibra i àcids grassos essencials, això li fa ser una gran font d’omega 3 i 6. A més, el 50% d’aquesta proteïna és altament assimilable per l’organisme. És ideal pels qui vulguin augmentar la massa muscular o per nens en fase de creixement. És un aliment molt versàtil pel que fa a la cuina, pots deixar anar el cuiner que portes dintre!

DESPERTAR DEL BUDA: la millor forma de començar el dia d’una manera saludable i nutritiva. Aquest esmorzar instantani és digestiu i calmant per l’intestí i aporta vitalitat gràcies a la proteïna que conté. Si prefereixes dormir 5 minutets més abans que cuinar-te l’esmorzar, aquí tens la solució sana! Desfer-te de la pastisseria industrial i els sucres afegits!

HERBA DE BLAT: rica en enzims vius i clorofil·la purificadora, és un potent antioxidant. Corregeix la glàndula tiroides, per això és indicat en casos d’obesitat. Redueix els triglicèrids i alcalinitza l’organisme equilibrant el pH de l’organisme. Si vols tonificar internament el teu organisme i netejar-lo, no busquis res més! Després dels excessos que porta viatjar o sortir, és imprescindible posar a to el nostre organisme.

Ara ja saps les seves propietats, però… No saps com cuinar-los? És tan simple com afegir-los al musli, en amanides, sopes, brioixos, combinar-ho amb sucs de fruites… ja veus que són còmodes i versàtils. Fes-te amb aquell SUPERALIMENT que s’ajusti a les teves carències i gaudeix de l’estiu!

No et posis excuses i fes tot el que et proposis, els SUPERALIMENTS estan aquí per ajudar-te.

Post anterior Post següent

0 comentaris