FRAGÀNCIES

 Germinal olora a primavera! Hem inclòs a la nostre gamma de bellesa, dues línies de PERFUMS NOUS!

Per una banda tenim, l’ACCORDO ARANCIO: amb un toc ataronjat i un xic de vainilla per no excedir el cítric propi dels ingredients de la colònia. Es caracteritza per la seva frescor i vitalitat, ideal per començar el matí amb energia i molt bones vibracions. Si et falta algun element per equilibrar la teva balança anímica i treure un somriure amb més facilitat aquesta és la teva colònia!

Per l’altre banda, tot un estil contrari, hi ha l’OSMANTHUS: significa “flor perfumada” i fa total honor al seu nom. Amb un toc més dens i elegant fa que la gent ensumi quan passes pel costat. L’essència menys fresca està compensada per una olor molt suau com és la de l’Osmanthus que t’endinsa en un núvol de calma amb l’olor dels àngels.

Hem escollit aquests dos perfums per poder abastar dos tipus de gustos olfactius molt diferents. Tot i així les dues es caracteritzen per els seus productes totalment naturals que fan que s’adhereixi bé a la pell i la seva durada sigui molt llarga, nosaltres mateixos ho hem comprovat! Si tu també vols fer-ho passa per davant de la botiga perquè estem fent tastet al públic del barri per tal que les conegueu!

Post anterior Post següent

0 comentaris