Presentació calendari depuració

Hem aprofitat aquests últims dies de l’any per reflexionar i començar un nou propòsit pel 2017: FETGE DEPURAT, COS FELIÇ!

T’hem elaborat un calendari mensual per seguir una dieta depuradora durant tot l’any. Aquest calendari consta d’una depuració de fetge, ronyons i colon amb els productes Germinal, acompanyats d’una cura de fruites i dieta saludable amb recomanacions d’alguns aliments clau.

D’aquesta manera, aconseguiràs mantenir la teva energia i vitalitat setmana rere setmana, evitant el descontrol hormonal, el desequilibri a la pell, el mal funcionament del ventre, l’acumulació de greix, colesterol i triglicèrids, l’esgotament i, a la llarga, l’augment de probabilitats de tenir malalties degeneratives, cardiovasculars i càncer.

Per saber-ne més…

  • El fetge és el principal òrgan de filtració de la sang. La seva salut és vital pel nostre benestar ja que evita que les toxines circulin pel nostre cos.
  • Els ronyons filtren els líquids del cos, eliminen els productes que fan mal i tornen a la sang les substàncies útils.
  • El colon és l’encarregat d’emmagatzemar temporalment i expulsar el residu del procés digestiu. És important tenir una regularitat intestinal per evitar possibles obstruccions.

Sabent això, no deixis escapar el propòsit de la SALUT aquest any!! El 13 de gener publicarem la primera “entrega” del calendari, estigues a l’aguait i feliç 2017!

Post anterior Post següent

0 comentaris