PRIMAVERA SENSE AL·LÈRGIA!

Benvinguda primavera! Encara que ens alteri la sang, ens encanta el bon temps, les hores de llum i els dies de descans que porten la setmana santa!

Però la realitat és que no tot el que porta és maco, darrera la primavera s’amaguen les al·lèrgies i la feblesa del canvi pel temps. Com que a Germinal ja ens ho coneixem, et portem els teus millors aliats en aquesta època:

Oblida`t del picor, esternuts i malestar, aquest extracte amb helicrisum i groseller, és la millor fórmula descongestiva, antiinflamatòria i, sobretot, antial·lèrgica. La mescla està indicada tant per al·lèrgies com per bronquitis o asma. Ja no tens excusa per quedar-te a casa!

Els canvis de temperatures ens pillen desprevinguts i és quan decaiem i ens posem malalts. No permetis que això passi aquestes festes! Cordyceps és un fong utilitzat en la medicina tradicional xinesa que s’està convertint en celebritie arreu del món gràcies a la seva efectivitat:

  • Enforteix el sistema immunitari, augmentant les defenses i protegint de bactèries i virus.
  • Protegeix els ronyons i prevé les infeccions d’orina
  • És afrodisíac, incrementa el libido
  • Millora la resistència i energia, alhora que redueix la fatiga, donat que millora la utilització d’oxigen al cos. Per això és conegut entre esportistes
  • Prevé refredats i grips, gràcies a les seves propietats antibacterianes i antivirals

Amb Germinal gaudeix de la primavera! –No et perdis l’article sobre les al·lèrgies a la revista Acelobert aquest abril.

Post anterior Post següent

0 comentaris