ANSIETAT O FAM REAL?

La rutina i el dia a dia laboral, fa estar al nostre cervell en constant funcionament i tensió. Això, sumat a totes les hores del dia i multiplicat pels dies de la setmana, acaba en el no-desitjat ESTRÈS; i el principal aliat en el que desemboca aquesta fórmula és l’ANSIETAT.

Els seus principals símptomes són el nerviosisme, la inquietud, la sensació d’acaparament i pressió… Totes aquestes sensacions de desassossec conformen una sensació de buit que intentem “tapar” amb qualsevol cosa que la pal·liï, cosa que moltes vegades es converteix en el menjar. És així com es confon el forat emocional amb l’estomacal.

La solució més bàsica? Controlar el que mengem. Efectivament, el mindful eating està causant molt furor perquè el simple fet de entendre per què estem escollint aquest aliment i com el mengem, ens torna la llibertat i autonomia a l’hora de triar i decidir què ingerim, allunyant-nos dels impulsos.  Tanmateix, també hem de treballar el fet de saciar el nostre camp emocional per intentar fer desaparèixer aquest buit emocional mencionat.

A nivell nutricional, la deficiència d’Omega3 i de carbohidrats complexos, ens provoca unes pujades i baixades de sucre a la sang que no ens fan cap bé. Per això és important fer-nos aliats de les reguladores fruites i verdures i limitar les aportacions de sal, refinats, excitants i aliments rics en additius. A més, hem d’evitar augmentar la freqüència dels àpats -seguint la dieta mediterrània crearem una bona guia.

Com afrontar l’ansietat?

Per poder solucionar el nostre cas, ens hem de convertir en els nostres propis investigadors. Haurem de jugar el paper de Sherlock Holmes i auto-observar-nos en els moments crucials per poder entendre el motiu de fons i l’origen dels nostres problemes. Algunes recomanacions són:

  • RESPIRAR amb consciència abans de cada àpat.
  • Fer EXERCICI de manera regular, és especialment recomanable l’exercici aeròbic.
  • Organitzar l’agenda i el temps lliure.
  • Treballar les RELACIONS D’ENTORN per millorar la comunicació i l’ambient general.

Remeis naturals de Germinal:

Els nostres especialistes posen a la teva disposició totes aquestes herbes naturals, tot recomanant-te la més adient per a tu segons les teves necessitats.

Espirulina Germinal:

-Té propietats saciants, utilitzada en dietes per perdre pes.

– El seu contingut en iode pot resultar útil en persones que tenen problemes per eliminar greixos per patir hipotiroïdisme

Passiflora Germinal:

– Una de les plantes més utilitzades en alteracions nervioses.

– La seva acció sedant, ansiolítica i antiespasmòdica la converteix en una de les més utilitzades a ansiolític lleuger.

– És una planta indicada per persones sotmeses a TENSIONS NERVIOSES.

Rhodiola complex Germinal:

– És beneficiosa en estats depressius i ansiosos.

– Augmenta el rendiment mental i físic.

– El Magnesi és un relaxant muscular molt potent.

– Afavoreix a rebaixar la irritabilitat i l’ansietat.

– La Melissa és una planta medicinal amb propietats tranquil·litzants.

– L-Triptòfan: la serotonina participa en l’activitat del comportament.

Panax Ginseng Germinal:  

– Conegut com adaptògen.

– Actua com a tònic del sistema nerviós central.

– És molt indicat pels casos acompanyats de fatiga.

Clica als noms del productes per saber-ne més i acosta’t a la nostre botiga        per rebre una atenció personalitzada!

Post anterior Post següent

0 comentaris