CONSELLS GERMINAL

Germinal et presenta 10 CONSELLS VITALS per ajudar-te amb petits tips a tenir unes jornades més agradables! Pren nota:

 

1- L’OLI D’ONAGRA i el SUC DE NABIU VERMELL no pot faltar en la casa de tota dona! Regula l’equilibri hormonal i tracta la circulació sanguínia.

2- Diarrea o infecció hepàtica? Suplementa’t amb CALCI, MAGNESI POTASI.

3- Somia al llit i no al treball! La MELATONINA és responsable dels cicles circadians del somni i vigilia, fent que descansis profundament per poder estar actiu en el dia a dia.

4- Colesterol pels cels? Aporta’t Vitamines B3 i B6 i mantigues el teu cor sa! No oblidis l’activitat física.

5- Tens sed? Prepara’t un SUC ALCALINITZANT (depuren l’organisme, controlen els nivells de PH, milloren la qualitat de la nutrició cel.lular, potencien el sistema immunitari i realcen la bellesa) Aquí et deixem alunes receptes:
Suc de fruites (millor pel matí) –> raïm, cirera negre, poma i grosella
Suc de vegetals (millor per la tarda) –> remolatxa, api, pastanaga, co, espàrrec
Suc de patata cruda: 3 patates mitjanes, 1 pastanaga o 1 palet d’api

6- Atenció papis: doneu suplements de MAGNESI als vostres fills per evitar el dolor d’articulacions causat pel creixement

7- Per les èpoques de màxima demanda has de mantenir els teus hàbits nutricionals en perfecte estat, aquests complements t’ajudaran a aconseguir-ho:
Suc d’ALOE VERA: gran depuratiu que ajuda a regular les prostangladines inflamatòries que es produeixen quan es tenen problemes de salud
OLIVE: flor de bach que ajuda a tractar el cansanci i la fatiga
OMEGA 3: regulen la inflamació i equilibren la producció de prostaglandines

8- Les algues com la ESPIRULINA són bones fonts de ferro i àcids fòlics, per això, hauries d’estar presents en les dietes antianemia.

9- Prendre SUC D’ALOE VERA abans dels menjars ajuda a regenerar la mucosa digestiva malmesa, com en el cas de las úlceres gàstriques, i alleuja la gastritis.

10- Tanca l’aixeta i comença amb l’ AIGUA DE MAR: millor aigua mineral, sal de cuina i desinfectant del infeccions de boca, excel.lent laxant i purgant, i, a més de calmar l’apetit i en conseqüència regular el pes, té molts més beneficis!!

Fins aquí els nostres consells!
RECORDA: ~» Si no cuides el teu cos, on penses viure?~

Post anterior Post següent

0 comentaris