BRONZEJAT EXPRESS!

Encara no has aconseguit el marró torradet que et vas prometre? Sabem que no sempre és fàcil poder escapar-se i dedicar-li un temps al relax sota el sol per arribar al bronzejat de pel·lícula que tots desitgem. Per això et portem alguns trucs per a un BRONZEJAT EXPRESS!

  1. PASTANAGA I OLI DE COCO. Nomes has de barrejar el suc de les pastanagues amb unes gotes d’oli de coco, fins a obtenir una pasta homogènia. Guarda aquesta barreja en un pot de vidre i aplica-la a la pell neta, veuràs com va agafant un color daurat molt maco! A més, les propietats nutritives de l’oli de coco mantindran la teva pell en molt bon estat.
  2. OLI D’OLIVA I LLIMONA. La mescla d’una mica de l’oli i el suc de dues llimones formen un perfecte bronzejador casolà! Aquest remei l’has d’aplicar just abans d’exposar-te al sol. Al ser tan efectiu, només caldrà que estiguis 15 minuts com a màxim sota els raigs! Aquest mètode és l’ideal per aquells qui vagin justos de temps.
  3. BETACAROTENS. La manera més directa d’accelerar el bronzejat és prendre el pigment que activa el propi procés! En tots els altres tips hem agafat aliments rics en aquesta vitamina, que dona color a la pell i ajuda a mantenir el to durant més temps. A Germinal pots aconseguir-ne d’una manera econòmica.
  4. TE NEGRE. Si vols que la teva pell es bronzegi i es torni més daurada en poc temps, un magnífic remei casolà és la infusió de te negre ben carregada polvoritzada sobre la pell just abans d’anar a la platja o exposar-se al sol. Ja saps que a Germinal pots fer-te amb el te negre, al igual que amb moltíssims tipus de te, si ets un fanàtic d’aquesta beguda, som la teva botiga!
  5. BRONZEJADORS NATURALS. Si no ets de fer pastetes i prefereixes la manera més còmode a Germinal tenim una gamma àmplia de bronzejadors així com de protectors solars, totalment naturals per protegir amb intensitat la teva pell. Perquè no t’hagis de preocupar de la mescla, nosaltres t’oferim la que més t’interessi. Passa’t i descobreix-los!

Aprofita’t del 30% de descompte d’aquest juliol i BONES VACANCES!

Post anterior Post següent

0 comentaris