Entre gossos!

Per tots aquells que tracten les seves mascotes com a propis fills, també tenim remeis naturals per als reis de la casa!

1. Començarem per l’ARBRE DEL TÈ. Durant molts anys s’ha usat aquesta substància per al tractament d’irritacions de la pell i alergies ambientals o a medicaments sobre gossos i gats, donada la seva acció antisèptica. Però compte! Perquè recentment l’ASPCA (Animal Poison Control Center) ha realitzat un estudi amb ambdós mascotes i s’ha arribat a la conclusió de que, si no s’usa correctament, pot ser tòxic i provocar debilitat muscular, pèrdua de la coordinació, depresió, dolor hepàtic… Llavors, quin és el seu ús correcte?
– Les investigacions demostren que l’oli d’arbre de te és segur i efectiu en gossos i gats únicament quan es dilueix correctament, és a dir, diluït en grans quantitats d’aigua. La proporció recomanada és de 0.1-1.0 per cent, per al seu ús tòpic.
– L’aplicació oral no és segura per a les mascotes.
– Mai s’ha d’aplicar en ferides obertes.
La tècnica que no falla mai és el XAMPÚ D’ARBRE DEL TE, disponible a la botiga, que està clínicament testat i els clients ens asseguren que és la millor manera de netejar en profunditat la cabellera tant de gossos com de gats.

2. No et desfàs de les puces? Aquí tens una bona manera d’erradicar-les o prevenir-les:
El producte estrella és l’OLI DE COCO! És el principal rival de les puces, ja que les mata en qüestió de pocs minuts. A més, la seva olor és repel·lent de puces i fa que aquestes fugin o saltin del gos, si encara no han mort.
Com utlitzar-lo:
– Pots aplicar l’oli directament pels cabells del gos i deixar-lo actuar una estona (quan més temps passi millor). Et recomanem que ho facis fora de casa/jardí ja que l’oli provoca que instantàniament les puces saltin i el que volem és fer-les fora de casa, no deixar que tornin a entrar!
-Una altra manera d’aplicar-lo és evocant-lo en estat líquid dins d’una ampolla polvoritzadora a parts iguals amb aigua. És tan fàcil com polvoritzar la barreja sobre el teu gos cada dia i després fregar-lo una estona perquè el producte penetri millor.

Ja veus que a Germinal no només t’aconsellem sobre com mimar-te a tu, sinó que també t’ajudem a mimar els qui t’envolten! ~Uneix-te al nostre estil de vida~

Post anterior Post següent

0 comentaris