COL·LÀGEN I JUVENTUT!

La recepta per la joventut eterna? A Germinal ens hem fet amb ella! És així de senzilla: COL·LÀGEN. Exacte, res de pocions ni invents estranys, només una proteïna natural que produeix el nostre propi cos.

“Si el produïm nosaltres, per què ens envellim?”- us preguntareu. Doncs perquè a mesura que passa el temps aquesta producció es va alentint , acostuma a fer-ho als 30 anys o menys i s’accentua entre els 40-55 anys, on es perd un 1% de col·làgen a l’any. A partir d’aquí, el deteriorament augmenta fins el 30%. La millor manera de frenar-lo i aportar la fermesa i consistència de la pell és aportant una dosi extra d’aquesta proteïna.

A més d’aquesta magnífica solució també has de seguir una rutina diària que tingui cura de la pell, fent exfoliació, neteja i tonificació, hidratació i nutrició. Si t’agradaria que aprofundíssim en aquesta rutina utilitzant productes bio només cal que comentis!

Dit això, informació interessant:

  • El col·làgen no es troba en els aliments; és fabricat pels fibroblasts.
  • El col·làgen és l’estructura, la molècula, que uneix el nostre cos.
  • El col·làgen és la proteïna més abundant de l’organisme i la que sosté la nostra pell.
  • El nostre cos està compost principalment de teixit connectiu i el col·lagen representa el 80% de tots els teixits connectius

Ajuda’t del col·làgen per reafirmar la teva pell i difuminar les petites arrugues i línies d’expressió ocasionades per l’edat. Aplica correctament el producte, omplint les zones més visibles i repeteix la mateixa operació diàriament. Sigues perseverant! Apart de notar la millora al rostre, veuràs com el teu cabell creix mes ràpid i té molta més vitalitat i t’enamoraràs de les teves ungles i la seva ràpida regeneració.

Sentir-te guap@ també dona benestar!

Post anterior Post següent

0 comentaris