RUTINA DIÀRIA!

Un cop tractat el Col·làgen com a clau de la joventut, et portem la rutina ideal com a clau del cuidat facial. Per seguir uns bons hàbits i mimar la teva pell has de ser constant i seguir unes rutines, tant diàries com nocturnes, utilitzant productes adequats al teu tipus de pell i sobretot d’una qualitat reconeguda, de fabricació natural perquè no malmetin la teva pell. Per això ens hem proposat formular-te la rutina base lligada als productes Germinal, perquè puguis adaptar les teves necessitats als productes en els que confies!

RUTINA DIÀRIA GERMINAL

  1. NETEJAR: durant la nit s’allibera molt sèu (greix que segreguen les glàndules a la nostra pell), el qual és molt important eliminar per poder abordar el dia amb la pell fresca i neta. A més, el fet de tenir-la així permet que els actius de les cremes que aplicarem després actuïn correctament.

Per a aquest pas base disposem de tot una gamma de sabons bio de diferents categories, des de desinfectants fins a exfoliant, adaptades als diferents tipus de pells.

  1. TONIFICAR: el tònic elimina qualsevol indici de netejador i refresca la pell, alhora que restableix el seu pH natural. A Germinal disposem de tònic d’aloe vera i d’aigua micel·lar, el tònics per excel·lència.
  2. CUIDAR: després dels passos previs toca aplicar la crema de dia (en la rutina de nit s’hauria de comprar una especial de nocturna) que hidrati i protegeixi la pell. Com ja hem dit, s’ha de trobar aquella que s’ajusti a les teves carències. A més, recomanem aplicar també un contorn d’ulls ja que les ulleres, al ser la zona més sensible de la cara, necessiten un cuidat especial – això ajudaria també a tractar les bosses i les ulleres fosques.

Com ja heu pogut anar veient, Germinal disposa de molts tipus de cremes, tant facials com corporals, de diferents marques i composicions. Vine i emporta’t la que està feta per a tu!

  1. PROTEGIR: aquest és un pas que molts oblidem i és un de molt important, cal aplicar protecció solar perquè els raigs no tinguin un contacte directe amb la pell i aquesta tingui una barrera que la protegeixi.

Ara que venen èpoques de platja Germinal s’ha fet amb tot un kit de protecció solar bio, que aborda tant olis com cremes i bronzejadors; així que ja no tens excusa per descuidar aquest pas!

Un cop feta la rutina ja pots començar amb el maquillatge, amb el qual tampoc ens quedem curs! A la botiga disposem d’una revolucionaria BBCream molt lleugera i que s’adapta al teu to de pell -ideal per l’estiu; el rubor “bestseller”, que et deixa un aspecte despert i amb bona cara, sense notar-se que vas maquillada; i llapis d’ulls i pintallavis en diferents tonalitats.

Ja veus que mantenir la pell sana és molt fàcil! Anima’t i apunta’t a la rutina: si no et cuides tu, qui ho farà?

Post anterior Post següent

0 comentaris