CREMA HIDRATANT NATURAL!

Vols una crema d’exepcional qualitat però totes costen una fortuna? Et portem la solució: una CREMA HIDRATANT TOTALMENT NATURAL que pots FER A CASA TEVA sense problema!

Tots els productes que s’esmenten els pots trobar a la nostra tenda, així que no tens excusa, llegeix i endavant!

INGREDIENTS

  1.  Ingredients líquids tipus «aigua»

La mesura serà una tassa (aprox. 250 ml.).

-L’aigua ha de ser filtrada, de deu o mineral, no de l’aixeta: Aigua pura, aigua de roses, tarongina, etc.

  1. Ingredients del tipus «oli «

La mesura serà una tassa (aprox. 250 ml).

– Una tercera part de la tassa la compondrà l’oli “sòlid” o mantega. En aquest cas,  la mantega de karité.

-Les altres dues terceres parts seran d’olis «líquids». Oli d’argan, per exemple.

Important: Els olis, tant sòlids com líquids, han d’estar el menys processats possible i ser de màxima qualitat, preferentment ecològics. D’aquesta manera conserven totes les seves propietats i reduïm les possibilitats que ens puguin causar reacció a la pell. A Germinal pots obtenir els de millor qualitat que no danyaran la teva pell.

  1. Ungüent de pròpolis

Mesura: 28-30 grams. Que sigui el més natural i menys processada possible.

  1. Olis Essencials

-A més d’aportar un deliciós aroma a la crema, ens ofereixen les seves magnífiques propietats per a la pell, ja que molts d’ells són reafirmants, calmants, prevenen arrugues, ajuden a eliminar taques…

-Germinal posa a la teva disposició els olis essencials de lavanda, rosa mosqueta, taronja, llimona…

La mesura d’olis essencials, a manera d’orientació, pot oscil·lar entre 20 i 40 gotes per cada 100 ml. de crema (gotes en total de tots els olis essencials escollits, no de cada oli essencial). Podem fer la barreja en un gotet fins a obtenir l’aroma desitjat, tot i que l’aroma final només ho sabrem passats 2-3 dies després de fer la crema, quan hagi assentat.

TOTS ELS INGREDIENTS ESMENTATS ELS POTS TROBAR A LA NOSTRA BOTIGA!

PREPARACIÓ

  1. Posem al bany Maria molt suau la tassa d’ingredients tipus «oli» juntament amb l’ungüent de pròpolis. Anem remenant a poc a poc fins que tot estigui completament dissolt. Apartem del foc i deixem refredar totalment. (Aquest macerat de per si ja és una boníssima crema per massatge que s’absorbeix molt bé per la pell.)
  2. Agreguem a la batedora la tassa de líquids tipus «aigua» , afegint també els olis essencials i batent- ho tot uns segons. (Si no tens batedora, ho pots fer manualment)
  3. Posem la batedora en marxa de nou a la màxima potència i anem afegint lentament en forma de fil continu la tassa d’olis amb la cera (hem d’esperar fins que es refredi després del bany Maria). Arriba un moment en què les fulles de la batedora comencen a girar amb dificultat a causa del gruix de la crema, és el moment de parar la màquina.  Podem remoure una mica amb una cullera i batre-ho de nou uns segons, aprofitant per fer la resta en el cas que encara ens quedi barreja d’olis a la tassa.

LA NOSTRA MAGNÍFICA CREMA JA ESTÀ FETA!

Post anterior Post següent

0 comentaris