ROSA DE JERICÓ

Coneixeu aquesta flor? No és pas una rosa nomal,no, sino que es tracta d’un AMULET que té la capacitat d’espantar les energies negatives, atraient a casa teva la pau i la felicitat!!!

Et portem la ROSA DE JERICÓ

La seva principal peculiaritat? La seva capacitat de «ressurrecció»: es tracta d’una flor seca, donada per la caiguda de les seves fulles un cop florida, fet que porta a les branques a contraure’s i curvar-se adquirint una forma rodona. La seva màgia ve quan, entrant en contacte amb l’humitat o l’aigua, torna a obrir-se fent que recobri la seva frescura i bellesa: «renaixent». I així, quan se la deixa sense aquesta, es torna a secar, conservant sempre la seva vitalitat al retrobar-se amb l’aigua.
És una ajuda per mantenir la felicitat en el monòton dia a dia

El seu ritual?

Un Ritual Arameu ens explica que posem sobre la Rosa un pel d’aigua perquè s’obri, li donguem un nom, la cuidem i , quan necessitem un desig, li demanem.

Quan la Rosa ens el concedeixi, l’hem de cremar i tirar les seves cendres al riu o al mar.

  • Deixant a part el ritual, és una costum ben actual adquirir-ne almenys una Rosa de Jericó per mantenir l’equilibri i la pau a la llar: podem aconseguir tot allò en que creiem. 

~VINE A BUSCAR JA LA TEVA! Germinal està molt aprop teu ~

Post anterior Post següent

0 comentaris