Cuida’t!

Afronta el fred i la recta final de març amb la teva millor cara! A Germinal et cuidem tant per dins com per fora, per això et portem tot un seguit de consells pel cuidat de la teva pell:

CORPORAL

  1. Comença la rutina a la dutxa amb una EXFOLIACIÓ del cos que ajuda a eliminar les cèl·lules mortes, a renovar el teixit, a lluitar contra l’envelliment activant la circulació sanguínia, a destacar el bronzejat i és el millor aliat de la depilació i els tractaments modeladors. Tot això amb el nostre gel natural exfoliant. També tenim una esponja de loofa, la més indicada per aquest dur a terme procés.
  2. Segueix aplicant el gel d’algues modelador que actua contra la CELULITIS i és REAFIRMANT per mantenir la silueta al seu lloc.
  3. Gaudeix de la relaxant pluja de la dutxa i acaba amb un toc d’aigua freda a les cames per activar la circulació! Tot seguit, hidrata la teva pell amb la llet corporal d’atmetlles o la crema d’àloe, oliva i karité -naturals i testades dermatològicament-.
  4. Si vols treure-li més profit al pas de la hidratació, aplica unes gotes de l’oli que hagis triat a la teva mà, juntament amb la crema i aplica la quantitat suficient com per crear una capa protectora a la pell. No oblidis posar-hi més èmfasi a les zones més castigades: colzes, genolls peus i cames després de la depilació. (a la fotografia tens tota la informació sobre els tipus d’olis de Germinal, escull el que més s’adapti a tu!)

FACIAL

  1. Aquesta rutina és recomanable fer-la per la nit, abans d’anar a dormir, perquè així el porus i la pell neta poden descansar i no agafen tots el gèrmens que s’adhereixen a nosaltres en el dia a dia. Per començar, cal OBRIR EL PORUS per tal de preparar la pell pel tractament, la netejarem i farem VAOS (per fer-ho només cal posar un recipient amb aigua a bullir, afegir-hi unes gotetes d’una de les ESSÈNCIES de Germinal i respirar uns minutets agafant tot el vapor d’aigua).
  2. Tot seguit, per exfoliar la nostra cara podem utilitzar dues receptes:

-Iogurt amb sucre; iogurt -ideal exfoliant, hidratant i combatent contra l’acne.  Sucre- les boletes fan de exfoliant          natural.

-Sal del Himalaya: fa el mateix efecte que el sucre i se li pot afegir unes gotetes d’oli d’argan perquè no sigui tan            sec.

  1. Un cop netejada la cara, podeu aplicar la vostra mascareta habitual (si no en sabeu, comenteu-ho i en publicarem una!)
  2. Ja feta tota la rutina, la tanquem amb una mica d’aigua freda per tancar el porus i apliquem la crema hidratant que més s’adapta a la nostre pell (disposem de crema matificant, antiarrugues, hidratant de dia i de nit…) envia’ns un missatge si vols més informació!
  3. Per tenir una pell perfecte s’ha de ser constant amb el seu cuidat, per això a Germinal tenim tots el tipus de sabons naturals que et puguis imaginar i més! (en la fotografia es veuen alguns)

Com hem dit, Germinal et cuida tant per fora com per dins, per això et portem un producte natural de CHLORELLA, el millor antioxidant que existeix que ajuda a eliminar els metalls pesant, que pots combinar de diferents maneres. (farem un post explicatiu!)

MÉS CONSELLS:

Altres tips molt útils que et recomanem són:

  • Tens ulleres blavoses i amb bosses? Aplica una rodanxa de cogombre a l’ull i deixa’l actuar uns minuts!
  • T’encanten les pestanyes llargues? Fes-les créixer posant oli d’oliva verge extra de la primera premsada o oli de ricí (Germinal en tenim) en un bastonet de les orelles i aplicant-ho a les pestanyes com si fos un màscara de pestanyes.
Post anterior Post següent

0 comentaris