STOP AL·LÈRGIA!

Flors de tardor, plors de primavera? DONCS NO, amb Germinal no! Aquí desafiem la dita popular i creem la solució a aquests esternuts, picors i plorera que acompanya la primavera. Vols saber com? SEGUEIX LLEGINT!

Primer de tot i com a centre de tot el pack: SIN-ALERG GERMINAL – que, amb una fórmula millorada, combatrà els símptomes principals de les al·lèrgies, contenint una part important de la planta “helichrysum italicum”. Sembla un nom difícil però la fórmula és ben fàcil: Sin-Alerg Germinal + Reforç del sistema immunitari= ADÈU AL·LÈRGIA.

La fórmula diu que necessitem reforçar el sistema immunitari perquè es compleixi el teorema, no? Doncs anem a això! Per protegir-lo, doncs, necessiten agafar forces amb els fongs Reishi i Shiitake Germinal i sobretot amb el comú Pròpolis Germminal, que porta un compost de diferents herbes que formen l’acompanyant perfecte del Sin-Alerg.

Per ultimíssim de tot, què ens queda? Aportar antihistamínics al cos perquè puguin fer front a les histamines que provoca l’al·lèrgia i puguin paralitzar els símptomes que aquesta comporta. ANTIHISTAMÍNICS NATURALS? Sens dubte la Vitamina C Germinal. I si t’ho vols prendre en calma o ets fan dels menjars saborosos, el te verd i el te de rooibos, juntament amb la ceba també ho són!

Sabent tot això no tens cap excusa! Deixa els mocadors i agafa el pack Sin-Alerg!!!

-Reconcilia’t amb la primavera-

Post anterior Post següent

0 comentaris