DEFENSES AL MÀXIM!

El temps inestable et confon? No saps si abrigar-te o posar-te fresquet? Benvingut a la tardor! Estem tots igual… i és en aquestes estacions intermèdies on les nostres defenses es relaxen i… BAM! Mal de cap, tos, mocs i refredat per tothom! Però tranquil·litat, Germinal et porta els aliats de les defenses: RHEISI i EQUINÀCIA

EQUINÀCIA:

Sens dubte la bona reputació de l’equinàcia ve de la seva capacitat per reduir els símptomes del refredat comú gràcies a la seva capacitat per reforçar i potenciar el sistema immunitari -és un antibiòtic natural- i com antiinflamatori.

REISHI:

Es relaciona per excel·lència amb les defenses, ja que és un fort protector del sistema immunològic. A més, té una potent acció antioxidant i està recomanat tradicionalment per als problemes de la «ment» com l’insomni, l’ansietat i l’estrès.

Ja veus que ambdós productes estan directament relacionats amb les principals malalties associades tant al refredat com a altres malalties del sistema respiratori: febre, mucositat, tos, cansament… No deixis que la tardor s’emporti la vitalitat de l’estiu, DEFENSES AMUNT AMB REISHI I EQUINÀCIA!

Post anterior Post següent

0 comentaris