Núria Camps

Vaig néixer a Barcelona el 4 d’abril de 1961. En Germinal, el meu pare, va dir que feia olor de farigola perquè el dia abans la mare en collia a La Floresta; i mira per on, la farigola m’ha acompanyat sempre en aquest trajecte de remeis naturals.

Logo Núria Camps

Les Ecoles Françaises, on vaig passar tota la infantesa educativa, van ser decisives per la formació en l’esforç, la tenacitat, el gust per l’estètica aliada a l’ètica i el qüestionament per arribar a conclusions pròpies.

Amb vint-i-tres anys, l’any 1984, obro la botiga Germinal al barri de l’Eixample, al carrer Provença, quan la dietètica i nutrició bio no eren moda encara.

La salut vista d’una forma integral, em porta a fer els estudis de Naturopatia i Fitoteràpia a Heilpraktiker Institut del 1987 al 1990, on recullo els savis ensenyaments del botànic i biòleg Alexis Rosell.

La pràctica diària durant més de trenta-cinc anys de l’ofici d’herbolari i prescriptora de remeis naturals em va portar a crear la meva marca de complements amb formulacions pròpies, «Núria Camps ®», un referent d’experiència i resultats contrastats.

Però el més rellevant del meu currículum és haver estat mare i poder tractar el meu fill amb remeis naturals, millorant crisis asmàtiques i al·lèrgies, sense haver d’utilitzar fàrmacs.

Serem millors si respectem la Natura i les seves lleis

 

Si vols conèixer més informació sobre Germinal, també pots consultar el nostre article a la Viquipèdia. A més, trobaràs el nostre nom a les llistes dels millors herbolaris de Barcelona:

Post anterior Post següent

0 comentaris