DESCOBREIX-NOS!

Avui et portem un llistat de productes bio que potser desconeixen que poden ser naturals! Segueix llegint i descobreix-nos!

1- L’amoníac dels tints et destrossen els cabells? Passa’t a la coloració natural amb Henna. Tenim dues marques amb aquesta premissa que ens proporcionen un ampli ventall de colors disponibles i que estan super-vitaminats amb extractes naturals de jojoba i germen de blat i extractes orgànics de camamilla i romaní
2- Delícies Artesanes: tenim galetes i llaminadures bio, veganes i sense gluten. Les pastes les venem a l’engròs i provoquen que se’t faci la boca aigua en només mirar-les … Gaudeix dels dolços de la manera més saludable!
3- Set de maquillatge elaborat amb productes bio: comptem amb pintallavis, màscara de pestanyes, llapis d’ulls i la nova BBCream. Aquesta, és una fórmula d’ ús diari que proporciona un toc de color natural i deixa un acabat de pell perfecte amb super Multi-Funció: hidrata, corregeix imperfeccions, unifica el to i il·lumina la cara, a més te  protecció solar 15. També tenim la llet desmaquillant!
4- Pack d’olis essencials: d’oliva, de coco, d’argan, de rosa mosqueta, de jojoba, de calèndula, d’alvocat, d’ametlles dolces i ricí. Cada un te funcions diferents, ves a la pàgina principal d’entrades i trobaràs un post amb un quadre explicatiu de gairebé tots!
5- Per a les zones més íntimes disposem de salvaslips, copes menstruals hipoalergèniques i tampons de cotò orgànic que fan cura de les zones més delicades.

Post anterior Post següent

0 comentaris