DIGESTIÓ SENSE TRAVES!

L’intestí és el segon cervell del nostre cos i cal cuidar-lo i mantenir-lo ben sa! Tens problemes digestius? Para’ls amb LACTOBACILS I SARAGATONA+LLI NÚRIA CAMPS.

La SARAGATONA I LLI: per l’ESTRENYIMENT, ja que és pura fibra que ajuda al moviment intestinal i NETEJA EL COLON, gràcies a l’acció eliminant de les impureses dels mucílags. També és ideal per parar la DIARREA, absorbeix l’excés d’aigua fent que disminueixi la velocitat del transit intestinal. És un aliat en la PÈRDUA DE PES, ja que la saragatona és saciant i les seves propietats digestives depuren el cos i ajuden a desinflar-lo.

Els LACTOBACILS: són microorganismes que genera el nostre sistema digestiu i que ajuden a corregir el desequilibri de la flora intestinal. El dèficit d’aquest components comporta desregulacions digestives, donat que les seves propietats són: facilitar la DIGESTIÓ, REGENERAR LA FLORA per fer front al consum d’antibiòtics o alteracions gastrointestinals, calmar les DOLÈNCIES INTESTINALS de nens i tractar la DIARREA. A més, estimula la resposta immunitària de l’organisme, fet que comporta un augment de les DEFENSES, i baixa els nivells de SUCRE en sang.

A Germinal tenim els productes en format càpsula i granulat, perquè puguis controlar la mesura del que prens i sigui més còmode. Ja saps, fes que el teu intestí circuli bé i que la teva vida no pari!

Post anterior Post següent

0 comentaris