TE MATCHA!

És probable que ja hagis sentit a parlar del TE MATCHA, però coneixes realment les seves propietats? Llegeix i assabenta’t del perquè del seu èxit:

  1. POTENT ANTIOXIDANT: 1 got de te matcha equival a 10 gots de te verd! Per que et facis una idea de la seva efectivitat en quant a l’eliminació de toxines, metalls pesants, tòxics, etc i al seu valor nutricional! A més, l’alt nivell de fibra dietètica de fàcil absorció alleuja l’estrenyiment i estabilitza el nivell de sucre en sang.
  2. PÈRDUA DE PES: és un element bàsic si tens l’objectiu de baixar alguns quilets. Actua com a crema greixos i estimula el metabolisme, fets que ajuden a eliminar aquests greixos de forma molt més ràpida.
  3. RELAXA: és ric en L-teanina, un aminoàcid que promou l’estat de calma i benestar, millorant el nostre estat d’ànim i concentració.
  4. SUBSTITUEIX AL CAFÈ: aporta energia però no augmenta el nerviosisme, el contraresta gràcies a les propietats que acabem de comentar. Sembla contradictori, però no! Al tractar-se de te i portar cafeïna relaxa sense adormir i aporta energia sense inquietar.

Ah, i el millor de tot és que té un sabor DELICIÓS! Ara que ja coneixes la clau del seu èxit, a què esperes per tastar-lo? Vine a la teva botiga de confiança.

Post anterior Post següent

0 comentaris