NOVETATS!

Toca donar a conèixer PRODUCTES NOUS de la botiga que et sorprendran! Aquí van alguns:

PARTY SMART: has tingut una nit llarga i no pots aixecar-te del llit? L’alcohol t’ha jugat una mala passada i pateixes mal de cap, fatiga, nàusees i sobretot, somnolència? Aquest és el teu producte! Amb una càpsula dues vegades després de cada àpat del dia posterior, combat tot això i més. Partysmart i gaudeix de la màgia de la nit!

RUMALAYA FORTE: No deixis passar aquests mals articulars i molèsties doloroses que poden venir causades pels hàbits laborals, les condicions climàtiques o els moviment repetitius; fes-te amb Rumalaya Forte i oblida’t de tot això! Està comprovada la seva efectivitat en el tractament de nombroses dolències com l’artritis, l’ osteoartritis, l’espatlla congelada i diversos mals articulars. No canviïs el teu estil de vida!

FACE WASH: Trobar un gel respectuós amb el teixit facial és molt difícil, però a Germinal t’ho posem fàcil! Et portem tant un gel com un esprai de neteja diària de la cara, un musthave de la teva rutina cutània diària. Encara no tens l’hàbit de mimar la teva cara cada matí i cada nit? Que aquesta sigui la teva excusa per començar-lo.

SAL NEGRE HIMALAYA: Deixa la sal refinada i passa’t a la veritable sal. Aquest producte ayurveda està molt ben valorat per la seva gran capacitat per realçar el sabor dels menjars i la seva puresa pròpia de l’ Himalaya. Sigues fidel als teus gustos!

VITAL VIL: Estàs que no pares i el teu cos no dona més de si? Vital Vil és un complement alimentari líquid que aporta microorganismes beneficiosos, vitamines, minerals i principis actius vegetals que ajuden a millorar la teva vitalitat corporal. Es basa en una fermentació de mel, pol·len obert, pròpolis i gelea reial; com veus tot natural i tot efectiu. Substitueix-lo per les begudes energètiques ensucrades i calòriques i converteix-te en una persona bio!

BIO NACHOS I BIO CHIPS: Que aquests pecats que necessitem cometre no siguin tan dolents… La gamma de patates chips bio són més saludables que les “tradicionals” perquè estan compostes de productes naturals que aporten energia en comptes de calories! Per tots aquells celíacs, també són sense gluten.

Post anterior Post següent

0 comentaris