ANTIOXIDANTS I SISTEMA IMMUNITARI

El nostre sistema immunitari és molt sensible a l’estrès oxidatiu. Quan aquest està descontrolat les cèl·lules del sistema immunitari no funcionen correctament. A la vegada, aquest estrès oxidatiu generat pels radicals lliures estimula processos patogènics. Per sort, les substàncies antioxidants ens protegeixen d’aquests radicals lliures. Aquesta protecció ha demostrat de forma repetida els seus efectes positius a nivell d’immunitat. 

 

La vitamina C, és un potent antioxidant que contribueix al correcte manteniment del sistema immunitari. Fins i tot s’ha observat que el consum de vitamina C afavoreix una recuperació més ràpida del refredat. 

 

Per altra banda, cada cop hi ha més estudis que associen el Reishi, Shiitake i Maitake amb una potenciació del sistema immunitari. Concretament, sembla que afavoreixen l’activitat dels macròfags. Aquests son els encarregats de destruir gran quantitat de patògens i organismes que l’organisme reconeix com estranys. Aquesta potenciació que cada cop s’observa més als estudis contribuïria al correcte manteniment del sistema immunitari. 

 

Germinal Barcelona et recomana 2 productes. L’Inmuno plus y el Reishi mega plus de Núria Camps ®.  

 

Inmuno plus    Núria Camps ® 

Conté Reishi, Shiitake i Maitake juntament amb vitamina C. Es recomana el consum d’una càpsula al dia.

Inmuno-Plus

 

Reishi mega plus    Núria Camps ® 

És un extracte concentrat de Reishi juntament amb vitamina C. Es recomana el consum d’una càpsula al dia. 

Reishi-MEGAPLUS

 

Els dos productes contribueixen al correcte manteniment del sistema immunitari.

Post anterior Post següent

0 comentaris